Kedves érdeklődő!

Üdvözlöm a Kamilla Bábcsoport nevében!

Csoportunk Isten iránymutatásai alapján 2011
év végén alakult. Tagjai felnőttekből és gyerekekből állnak. Ők gyülekezetünk olyan lelkes tagjai, akik ezt a feladatot szívből a gyerekek iránti szeretetből végzik.


Megalakulásunk óta több báb-előadást szerveztünk melyet több ezer gyermek kísért figyelemmel. A bábcsoportunk a Palántamisszió keretein belül működik, melynek célja egy olyan országos szintű felvilágosító-nevelő munka ahol 80-100 hasonló bábcsoporton keresztül a gyermekek megismerhetik az evangélium üzenetét.

Az előadások a Palántamissziónak köszönhetően a bábműsorok országosan egységes hanganyaga és bábjai garantálják a magas színvonalat és színessé élvezhetővé teszi
k a gyerekek számára az előadást. Mindehhez társul még a gyülekezetünk által összeállított a bábműsor után élőben előadott zenés énekműsor, valamint a rendszeresen az adott előadáshoz tartozó cd illetve foglalkoztató füzet kiosztása, melyeken a gyermekek otthon újra meghallgathatják és megnézhetik a bábműsort.

Hisszük és valljuk, hogy a rohanó világunkban az igazi magvetés a gyermekeink szívében Jézus Krisztus evangéliuma! Az üzenet, amit ránk hagyott az élet igazi forrása mindenki számára!

Kérésre, szívesen megyünk bárhova karácsonyi, húsvéti illetve gyermeknapi előadásokat tartani Pécs és Baranya egész területén akár ingyenesen is!